Theta Healing

Theta Healing

Ce este ?

ThetaHealing®

Una dintre cele mai puternice tehnici de vindecare energetică. Este modalitatea de vindecare emoțională, mentală, fizică și spirituală prin care obții sănătate, bunăstare, fericire, liniște și echilibru, în viața ta. Este o tehnică dinamică și specială de meditație, certificată internațional, cu beneficii dovedite clinic, la nivel psihologic și fiziologic, ce poate fi învățată și practicată de absolut oricine este deschis la schimbări pozitive în viața sa.

Există totuși o singură cerință absolută pentru această tehnică: trebuie să credeți în Atoatecreator, în Dumnezeu. ThetaHealing nu are nici o afiliere religioasă, iar aceste proceduri nu sunt specifice unei anumite vârste, sex, rase, culori, credințe sau religii.

Fondatoarea ThetaHealing

Vianna Stibal este fondatoarea acestei minunate terapii pe care o  predă încă  din 1995 în 152 de țări și care continuă să crească asemenea unui copac frumos primăvara, hrănit de interesul oamenilor din întreaga lume.

Starea Theta este starea de relaxare foarte profundă. Undele cerebrale sunt încetinite la o frecventa de 4-7 cicli pe secundăÎnțelepții meditează ore întregi pentru a atinge această stare, în care sunt capabili să acceseze absolutul, calmul perfect. Undele cerebrale Theta pot fi gândite ca “subconștient”; ele guvernează acea parte a minții noastre cuprinsă între conștient  și  subconștient.  Ele păstrează amintiri șsenzații. De asemenea, ne guvernează atitudinile, convingerile și comportamentele.

Cuvintele, spuse fie îgând, fie cu voce tare, ca forme-gând, au o influență incredibilăasupra vieții noastre de zi cu zi. Dacă o afirmație este spusă de un număr suficient de ori, ea devine realitate.

Eliberează-ti geniul interior !

Cu ajutorul tehnicilor Theta poți dobândi abundența financiară, poți atinge libertatea personală și poți rezolva probleme din trecut fără a trebui să le mai răscolești. POȚI REZOLVA ORICE PROBLEMĂ AI.

Poți fi sau face orice îți imaginezi! Universul dorește ca tu să ajungi să faci orice iți imaginezi! ThetaHealing funcționează față în față sau oriunde pe glob.

Sesiunile sunt eficiente chiar daca suntem în aceeași încăpere sau ne auzim la telefon.

Beneficii fizice ale stării Theta

Lumea medicala a arătat de peste 50 ani că mintea poate vindeca corpul. Jurnalul American de Psihiatrie menționează diverse cercetări și concluzii medicale privind activitatea crescută a undelor Theta la nivelul regiunii prefrontale pentru pacienții care prezentau simptome de depresie majoră, dar s-au recuperat fără a mai apela la tratament medicamentos.

F i z i c e

Beneficii ale stării Theta la nivel psihologic

Totodată este de menționat faptul că în spitalele și clinicile din Japonia, tehnica ThetaHealing a fost introdusă deja, de către Tsuyoshi Kushida, ca modalitate de terapie.

B e n e f i c i i

Programează-te

ThetaHealing® este o tehnică care ne permite să ne liniștim mintea, reducând activitatea acesteia până când intră în frecvențe Theta (4-7 cicli pe secundă), și atunci putem să ne accesăm subconștientul.

Întrebări frecvente

Am răspuns la cât mai multe întrebări ale pacienților mei, astfel încât să fie cât mai ușor pentru tine să găsești răspunsurile de care ai nevoie.

F a q

Durata unei ședințe de terapie este variabilă,  în funcție de procedura executată de terapeut – între 40 de minute și o ora. Fiecare ședință de tratament este personalizată, în funcție de afecțiune și reacția organismului pacientului. Prima ședință durează o ora sau mai mult pentru că se face anamneză în vederea întocmirii fișei pacientului.

Se poate lucra in ambele moduri. Conditia pentru a lucra peste haine: pacientul/pacienta sa poarte imbracaminte subtire si lejera, din bumbac. De exemplu: tricou/maieu si pantalon pe care sa nu alunece mana atunci cand se executa miscarile specifice terapiei Bowen. Exclus: colanti, tricouri mulate, sintetice, blugi, pantaloni grosi. Sunt unele miscari care trebuiesc executate doar pe piele (de exemplu procedurile care se executa pe abdomen) si atunci pacientul este rugat sa ridice tricoul in acea zona.

   Intotdeauna pacientul va fi acoperit cu o patura in pauzele acordate organismului intre seturile de miscari Bowen, deoarece in momentele de relaxare functiile cognitive se incetinesc iar daca pacientul este acoperit se simte cmfortabil si in siguranta. Nu se folosesc uleiuri, creme. Pacientul sta asezat pe o masa de masaj, pat, canapea, scaun (in cazul persoanelor care nu pot sta culcate).

La aceasta intrebare un terapeut Bowen poate da un raspuns estimativ abia dupa ce a vazut pacientul si i-a intocmit fisa de evaluare , deci ii cunoaste toate problemele de sanatate. Raspunsul va fi unul estimativ, pentru ca nu toti pacientii raspund la fel la tratament. E bine de stiut insa ca se recupereaza mult mai repede copiii, pacientii tineri si cei cu mai putine afectiuni asociate. Sunt pacienti la care incep sa apara rezultate chiar dupa prima sedinta, care se recupereaza in 3-4 sedinte si altii a caror simptomatologie se amelioreaza dupa 8-10 sedinte sau mai mult (in cazul anumitor afectiuni cronice care necesita durata de tratament mai mare).

   Este imposibil sa primiti un raspuns la aceasta intrebare adresata la telefon , fara ca terapeutul sa va fi vazut macar – este ca si cum i s-ar cere sa ghiceasca sau ca si cum ar fi un clarvazator. De multe ori pacientul solicita programare pentru o singura afectiune sau anumite simptome care il deranjeaza in acel moment. Insa, dupa evaluare (aceasta furnizand informatii importante despre starea generala de sanatate), se ajunge la mentionarea unui numar mai mare de afectiuni asociate, care s-au acumulat de-a lungul timpului. Rapiditatea cu care organismul raspunde la tratament depinde si de factori precum: varsta, stilul de viata, respectarea indicatiilor specifice in terapia Bowen, tipul si vechimea afectiunii (o problema de sanatate care a aparut de multa vreme si care nu a fost tratata nu are cum sa dispara peste noapte, deoarece organismul va lucra pentru a se reseta, in ritmul propriu ), daca pacientul isi provoaca sau nu recaderi etc.

Abonează-te la newsletter!

Primești gratuit Ebook-ul 12 pași pentru un stil de viață sănătos.

Îți promitem ca nu o să trimitem spam niciodata!