Despre mine

Despre mine

Numele meu este Mihaela Țaran

Am 51 ani, sunt născută în Deta, județul Timiș. Sunt căsătorită de 31 de ani, am un soț minunat și două fete de 29 și 24 de ani și trăiesc cu intensitate pasiunile pe care le am. Eu de la 25 de ani, am simțit și am spus că eu vreau să ajut oamenii. Viața a făcut ca eu să trec prin mai multe locuri de muncă, ceea ce m-a făcut să acumulez mai multă experiență dar și să mă conectez cu alți oameni, pe care am încercat întotdeauna să îi ajut, atunci când era vorba de o probleme de sănătate și nu numai. 

Seminare

Metodele pe care le folosesc în întâlnirile individuale sunt dobândite:

1.Prin participarea la diverse seminare:

Numele meu este Mihaela Țaran

Am 52 ani, sunt născută în Deta, județul Timiș. Sunt căsătorită de 31 de ani, am un soț minunat și două fete de 29 și 24 de ani și trăiesc cu intensitate pasiunile pe care le am. Eu de la 25 de ani, am simțit și am spus că eu vreau să ajut oamenii. Viața a făcut ca eu să trec prin mai multe locuri de muncă, ceea ce m-a făcut să acumulez mai multă experiență dar și să mă conectez cu alți oameni, pe care am încercat întotdeauna să îi ajut, atunci când era vorba de o probleme de sănătate și nu numai. 

Seminare

Metodele pe care le folosesc în întâlnirile individuale sunt dobândite:

1.Prin participarea la diverse seminare:

Cursuri

2.Prin participarea la diverse cursuri:

Iar lista nu se oprește aici, pentru că învățăm în continuu, cum să ne ajutăm pacienții și să îi putem ghida pe calea vindecării.

0 +

cursuri

0 +

pacienți

0 +

tratamente

0 +

seminare

De ce să mă alegi pe mine

T e r a p e u t

Experiența profesională este de 7 ani ca terapeut Bowen și 9 ani ca și consultant în nutriție.În spatele acestora se afla mult studiu și multă practică.

Fiind condusă de aceasta pasiune care vine din interior și prin alegerile pe care le-am făcut în mod conștient, având curiozitatea de a învăța lucruri noi, folositoare pentru a răspunde nevoilor persoanelor cu afecțiuni, m-am format și dezvoltat continuu prin alegere conștientă.

Am căutat în permanență noi provocări din dorința de a-mi cunoaște limitele și astfel, am înțeles că nu există limite, iar limitele sunt cele pe care ți le stabilești tu.

Scopul muncii mele cu tine este conștientizarea, echilibrul tău interior, starea de sănătate și abundență.

Dacă simți  că te pot ghida în dezvoltarea ta personală, spirituală sau în înțelegerea bolii și obținerea stării de sănătate fizică, mentală și emoțională, indiferent că este vorba despre terapia Bowen, Nutriție sau ThetaHealing, te aștept cu drag. Te pot învăța cum să gândești, să privești viața cu alți ochi, te învăț să faci afirmații, să te iubești pe tine pentru o stimă de sine ridicată, să mănânci sănătos sau putem combina aceste terapii. Dar, întotdeauna vom găsi rezolvare la orice problemă care există în viața ta.

Programează-te acum

Îndrăznește să crezi că afecțiunea ta SE VINDECĂ! Chiar dacă ți s-a spus că nu se vindecă sau că trebuie să iei medicamente toată viața!

Întrebări frecvente

Am răspuns la cât mai multe întrebări ale pacienților mei, astfel încât să fie cât mai ușor pentru tine să găsești răspunsurile de care ai nevoie.

F a q

Durata unei ședințe de terapie este variabilă,  în funcție de procedura executată de terapeut – între 40 de minute și o ora. Fiecare ședință de tratament este personalizată, în funcție de afecțiune și reacția organismului pacientului. Prima ședință durează o ora sau mai mult pentru că se face anamneză în vederea întocmirii fișei pacientului.

Se poate lucra în ambele moduri. Condiția pentru a lucra peste haine: pacientul/pacienta să poarte îmbrăcăminte subțire și lejeră, din bumbac. De exemplu: tricou/maieu și pantalon pe care să nu alunece mâna atunci când se execută mișcările specifice terapiei Bowen. Exclus: colanți, tricouri mulate, sintetice, blugi, pantaloni groși. Sunt unele mișcări care trebuiesc executate doar pe piele (de exemplu procedurile care se execută pe abdomen) și atunci pacientul este rugat să ridice tricoul în acea zonă.

   Întotdeauna pacientul va fi acoperit cu o pătură în pauzele acordate organismului între seturile de mișcări Bowen, deoarece în momentele de relaxare funcțiile cognitive se încetinesc iar daca pacientul este acoperit se simte confortabil și în siguranță. Nu se folosesc uleiuri, creme. Pacientul stă așezat pe o masă de masaj, pat, canapea, scaun (în cazul persoanelor care nu pot sta culcate).

La această întrebare un terapeut Bowen poate da un răspuns estimativ abia după ce a văzut pacientul și i-a întocmit fișa de evaluare , deci îi cunoaște toate problemele de sănătate. Răspunsul va fi unul estimativ, pentru că nu toți pacienții răspund la fel la tratament. E bine de știut însă că se recuperează mult mai repede copiii, pacienții tineri și cei cu mai puține afecțiuni asociate. Sunt pacienți la care încep să apară rezultate chiar după prima ședință, care se recuperează în 3-4 ședințe și alții a căror simptomatologie se ameliorează dupa 8-10 ședințe sau mai mult (în cazul anumitor afecțiuni cronice care necesită durata de tratament mai mare).

Este imposibil să primiți un răspuns la această întrebare adresată la telefon, fără ca terapeutul să vă fi văzut măcar – este ca și cum i s-ar cere să ghicească sau ca și cum ar fi un clarvăzător. De multe ori pacientul solicită programare pentru o singură afecțiune sau anumite simptome care il deranjează în acel moment. Însă, după evaluare (aceasta furnizând informații importante despre starea generală de sănătate), se ajunge la menționarea unui număr mai mare de afecțiuni asociate, care s-au acumulat de-a lungul timpului. Rapiditatea cu care organismul răspunde la tratament depinde și de factori precum: vârsta, stilul de viață, respectarea indicațiilor specifice în terapia Bowen, tipul și vechimea afecțiunii (o problemă de sănătate care a apărut de multă vreme și care nu a fost tratată nu are cum să dispară peste noapte, deoarece organismul va lucra pentru a se reseta, în ritmul propriu), dacă pacientul își provoacă sau nu recăderi etc.

Abonează-te la newsletter!

Primești gratuit Ebook-ul 12 pași pentru un stil de viață sănătos.

Îți promitem ca nu o să trimitem spam niciodata!