Vindecarea este posibilă, trebuie doar să crezi în ea

    În ziua de azi s-au descoperit atâtea metode de vindecare, încât nu ar trebui să fim speriați că afecțiunea respectivă nu se vindecă și că “până aici a fost”. Știu, că uneori e greu de crezut, mai ales când ți se spune că boala ta nu se vindecă și că trebuie să iei medicamente toată viața. Prin tot ceea ce am învățat, vă pot spune cu mâna pe inimă că orice afecțiune se vindecă, atâta timp cât îți permiți acest lucru. Trebuie să crezi că te poți vindeca și să îți imaginezi, ca și cum s-ar fi întâmplat deja.

 

    Am întâlnit pacienți care s-au vindecat de anumite afecțiuni, tocmai pentru că au crezut cu tărie, că se vor vindeca de boala respectivă, chiar dacă doctorii nu le mai dădeau șanse.  Unii s-au vindecat cu bioenergie, cu rugăciuni (care este tot un fel de meditație, liniștește mintea, relaxează corpul), unii și-au pus toate speranțele în operație și în medicul respectiv. Și au reușit!

   

     Alții s-au vindecat prin ThetaHealing, prin meditație și relaxarea centrilor nervoși, trecând din starea simpatică în cea parasimpatică, lucrând cu Subconștientul și schimbând convingeri adânc înrădăcinate în ființa noastră. Alte persoane s-au vindecat cu terapia holistică Bowen (care acționează la nivel psihic, fizic și chimic), la care sunt martoră de 6 ani încoace și încă mă minunez de ceea ce îmi povestesc pacienții.  Alții au lucrat la alimentație sănătoasă și sport. Dar în general vorbind, nu te poți însănătoși tot în același spațiu în care te-ai îmbolnăvit. Cum spunea Einstein “ Să faci același lucru în mod repetat și să te aștepți să obții rezultate diferite este definiția nebuniei”.

 

     Este momentul să ieși din zona de confort. Dacă tot ceea ce ai încercat până acum, ai văzut că nu a mers, schimbă placa! Fă lucrurile diferit. Schimbă-ți stilul de viață, odihnește-te, fii bun la suflet, fă lucruri care îți fac plăcere, bea apă, plimbă-te în natură, ZÂMBEȘTE,  fă sport, mănâncă sănătos. Celulele tale au nevoie de hrană bogată din punct de vedere nutrițional. Dă-i corpului tău material de reconstrucție: fructe, legume, nuci și semințe crude. Cu ce vrei să îți înlocuiască celulele bolnave, dacă nu are material? Nu crezi că a venit vremea să te ocupi și de tine? Informează-te, ca să știi în ce direcție vrei să o iei! Informația înseamnă putere! Caută un terapeut cu care simți că rezonezi, cu care simți că ai o chimie. Și dacă ai ajuns într-un loc, să știi că nimic nu e întâmplător. Totul are un scop.

 

    Ia-ți puterea în propriile mâini și fii creatorul vieții tale!

 

    Dacă crezi că ai nevoie de cineva care să te îndrume pe calea vindecării, vino și împreună vom găsi soluții pentru tine!

Abonează-te la newsletter!

Primești gratuit Ebook-ul 12 pași pentru un stil de viață sănătos.

Îți promitem ca nu o să trimitem spam niciodata!