74 de motive ca să faci ThetaHealing

74 de motive ca să faci ThetaHealing

Sănătate fizică

  1. Dacă te confrunți cu un sistem imunitar scăzut care generează diverse probleme de sănătate și îți dorești un organism sănătos, viguros și rezistent.
  2. Dacă suferi de diabet sau orice altă boală de nutriție., despre care ți s-a spus că nu poate fi tratată și îți dorești să acorzi o șansă capacităților de autovindecare și autoregenerare ale corpului tău.
  3. Dacă ai probleme de sănătate, INDIFERENT de sistemul sau organul afectat, INDIFERENT de stadiul bolii, INDIFERENT de diagnosticul pus, fie că este vorba de o banală gripă sau un cancer și îți dorești să îți recapeți sănătatea pe deplin.

Dependențe

  1. Dacă ești dependent(ă) de substanțe nocive și vrei să îți cureți corpul de toate acestea, dacă ești fumător(e) și vrei să renunți la fumat, iar până acum nici o metodă nu te-a ajutat să scapi de acest obicei.
  2. Dacă vrei să elimini comportamentele adictive și să te eliberezi de dependențe sau te confrunți cu dependențe patologice, cum ar fi jocurile de noroc și îți dorești să îți redobândești independența și liniștea.

Greutate în exces

  1. Dacă te chinuie zilnic pofta de mâncare sau dacă simți nevoia să mănânci mereu ceva dulce și vrei să elimini aceste comportamente “culinare” din viața ta.
  2. Dacă te confrunți deja cu niște kilograme în plus, iar dietele ți se par chinuitoare, inutile și fără rezultat, dar îți dorești să îți recapeți formele și sănătatea.
  3. Dacă îți este foarte greu să găsești determinarea mentală și aportul susținut al voinței tale în privința practicării cu constanță a mișcării fizice și îți dorești să practici un sport, pentru a-ți crește rezistența fizică sau pentru a-ți tonifia corpul.
  4. Dacă obișnuiești să mănânci din plictiseală sau să te refugiezi în mâncare, ori de câte ori te confrunți cu o situație stresantă și solicitantă și îți dorești să elimini aceste obiceiuri nesănătoase.
  5. Dacă te trezești noaptea să mănânci, mănânci neregulat, sari peste micul dejun, mănânci în grabă, înghiți nemestecat și dorești să te debarasezi de aceste obiceiuri nesănătoase.
  6. Dacă ești dependent(ă) de sucuri, îți plac în special cele foarte dulci, carbogazoase și îți dorești să scapi de această dependență.

Stres, nervozitate,oboseală psihică, apatie, depresie, anxietate, atacuri de panică

  1. Dacă mintea ta este preocupată tot timpul, te simți neliniștit(ă) și chiar deprimat(ă), chiar și atunci când nu te afli la birou și îți dorești să vindeci acest aspect al vieții tale.
  2. Dacă îți este greu să te relaxezi în timpul liber și continui să lucrezi chiar și de acasă, într-o zi liberă și îți dorești să elimini acest comportament distructiv, al adicției față de muncă.
  3. Dacă ești tot timpul trist(ă), aparent fără motiv și vrei să știi cum se simte fericirea în toate domeniile vieții tale.
  4. Dacă ai o stare constantă de nervozitate și un nivel de iritabilitate ridicat și îți dorești ca relațiile cu cei din jur să nu mai aibă de suferit din acest motiv.
  5. Dacă te simți obosit(ă) și lipsit(ă) de energie, astfel încât, chiar și cele mai mici sarcini par a necesita un efort considerabil și îți dorești să îți recapeți vitalitatea și pofta de viață.
  1. Dacă simți că ești atât de slabit(ă), de lipsit(ă) de chef, încât nu mai ai putere nici să te ridici din pat, dimineața și nici cafeaua nu mai reprezintă un stimulent eficient, dar îți dorești să radiezi din nou de energie.
  2. Dacă te simți apatic(ă) și nu mai ai poftă de mâncare, dacă nimic din ceea ce se întâmplă în jurul tău, nu pare să îți mai capteze atenția, dar îți dorești să îți redobândești cheful de viață.
  3. Dacă nu mai simți interes sau plăcere atunci când desfășori anumite activități care altădată te făceau fericit(ă) și îți dorești să îți recapeți interesul pentru viață și pentru activitățile de zi cu zi.
  4. Dacă preocupările tale privind starea general a vieții tale s-au diminuat, nu mai acorzi interes planurilor tale care până acum ceva timp păreau interesante și bune de pus în aplicare și îți dorești să îți recapeți inspirația și încrederea în capacitățile tale de a-ți construi un prezent și un viitor mai bun.
  5. Dacă te confrunți cu dificultăți de concentrare, îți este foarte greu să iei decizii de unul/una singur(ă) și vrei să îți recapeți încrederea în propriul tău sistem de valori și discernămînt asupra vieții.
  6. Dacă te simți de multe ori inutil(ă), stările pe care le experimentezi te fac să te simți vinovat(ă), incapabil(ă) sau neputincios(asă) și îți dorești să redobândești controlul asupra vieții tale, devenind capabil(ă) să gestionezi orice situație.
  7. Dacă ești foarte aspru/aspră cu tine însuți/însăți, exigent(ă),dacă simți că nu te ridici la nivelul la care îți dorești, îți adresezi deseori multe critici și exagerezi când vine vorba despre așteptările pe care le ai și îți dorești să îți recapeți entuziasmul și indulgența față de propria persoană.
  8. Dacă ai tot timpul impresia că ești criticat(ă), desconsiderat(ă), simți că faci eforturi mari pentru a te ridica la înălțimea așteptărilor celorlalți și ți-ai propus să ieși din această “închisoare” a minții.
  9. Dacă simți nevoia să te izolezi, comunici din ce în ce mai puțin cu cei din jurul tău și îți dorești să îți recapeți libertatea vieții tale în relația cu tine și în relațiile cu ceilalți.
  10. Dacă te confrunți cu stări de anxietate generalizată și îți dorești să duci o viață lipsită de aceste griji nejustificate și frici ce trăiesc în mintea ta.
  1. Dacă corpul tău se resimte în urma stărilor de anxietate, griji în continuu, îți risipești energia cu gânduri inutile, experimentezi stări de angoasă care îți afectează claritatea vederii, crescându-ți tensiunea, confruntându-te cu amețeli, palpitații, tremor, transpirații și/sau stări de vomă și îți dorești să pui stop acestui freamăt constant.
  2. Dacă bătăile inimii ți se întețesc ori de câte ori te confrunți cu o nouă situație sau cu o situație mai dificilă, ritmul cardiac devine neregulat, rămâi fără aer și simți o puternică senzație de disconfort și îți dorești să găsești soluții pentru aceste stări de panică.
  3. Dacă ai senzația că situațiile cu care te confrunți generează un nivel de stres prea mare pentru ca să mai poți rezista și îți dorești să îți recapeți liniștea și să te simți capabil(ă) să gestionezi orice situație.
  4.  Dacă suferi de Sindromul colonului iritabil sau de gastrită pentru că  factorii de stres și-au pus amprenta asupra stării tale de sănătate și îți dorești să îți recapeți sănătatea, învățând cum să gestionezi stresul din viața ta.

Fobii

  1. Dacă frica și fobiile îți limitează experiențele și bucuriile pe care viața le are de oferit și îți dorești să trăiești lipsit(ă) de frici, să te simți tot timpul în siguranță și să te bucuri de viață.
  2. Dacă te confrunți cu frica de moarte, poate pentru că ai experimentat situații neplăcute sau ai fost martorul/martora unor incidente care te-au marcat și îți dorești să știi cum să te detașezi de aceste amintiri.
  3. Dacă frica ta de moarte se extinde și asupra celor dragi, fiindu-ți în permanență teamă sa nu li se întâmple ceva rău care le-ar genera moartea și îți dorești să nu mai fi prizonierul/prizoniera acestei frici.
  4. Dacă îți este teamă de înălțimi și vrei să înveți să îți depășești limitele sau vrei să te bucuri de împrejurări la înălțime, de “aventura” vieții fără teama că ceva rău ți s-ar putea întâmpla.
  5. Dacă frica ta de înălțimi generează teama de zbor și vrei să afli cum te poți relaxa, bucurându-te de călătorie.
  6. Dacă îți este teamă să te exprimi în fața unui public, desi ai o mulțime de lucruri interesante de spus și îți dorești să te poți exprima liber(ă), lipsit de trac și emoții distructive.
  7. Dacă suferi de claustrofobie, nu îți plac spațiile închise pentru că îți creează senzația de sufocare și îți generează atacuri de panică și vrei să ieși din închisoarea fricii create de mintea ta.

Infertilitate-tulburări de ordin sexual-dezechilibre hormonale

38.Dacă toate analizele indică faptul că ești perfect sănătoasă, însă sarcina întârzie să mai apară, chiar și după 1-2 ani de răbdare în acest sens și vrei totuși să devii mama.

39.Dacă te simți tot timpul obosit(ă), lipsit(ă) de vlagă, iar apetitul sexual scăzut considerabil, aducându-ți probleme în cuplu și vrei să îți îmbunatățești viața sexuală.

40.Dacă te confrunți cu ejaculare precoce, te simți stânjenit în intimidate sau treci prin situații neplăcute în plan sexual și îți dorești să depășești victorios aceste aspect ale sexualității tale.

41.Dacă te confrunți cu tulburări hormonale, specific sau nu menopauzei, însoțite și de stări emoționale dezechilibrate și îți dorești să îți recapeți tonusul și starea de bine.

42.Dacă te simți stânjenit de propria-ți goliciune și îți este teamă de momentele de intimidate și îți dorești să te simți confortabil cu propriul tău corp.

Insomnii – Tulburări de somn

43.Dacă ai probleme cu somnul, nu reușești să te odihnești noaptea, dimineață simți că nu reușești să te ridici din pat sau indiferent de câte ore ai dormit, te trezești tot obosit(ă) dimineața și îți dorești să vindeci aceste tulburări de somn și odihnă.

Alergii

44.Dacă suferi de diferite tipuri de alergii, care tot revin și îți dorești să îți recapeți sănătatea.

Afecțiuni ale pielii

45.Dacă suferi de diverse afecțiuni ale pielii care par să nu dispară cu tratament medicamentos și vrei să te eliberezi de toate acestea.

Șoc post-traumatic

46.Dacă ai experimentat o traumă cu un impact emoțional foarte puternic, iar amintirea acelei situații continua să te tulbure și vrei să îți vindeci sufletul de acea experiență neplăcută din trecut.

Cancer

47.Dacă ai fost diagnosticat(ă) cu un anumit tip de cancer și îți dorești să dizolvi acea energie, acel blocaj emotional, reprimat, acea energie stagnantă, care a dus la modificări celulare, generând cancerul în organismul tău.

Oboseală cronică

48.Dacă te simți tot timpul obosit(ă) și lipsit(ă) de vlagă, nu mai aloci suficientă energie și destul timp celor dragi și activităților care cândva îți făceau placer și îți dorești să îți îmbunătățești tonusul general, astfel încât cei dragi să nu mai sufere de pe urma lipsei tale de vitalitate.

Enurezis

49.Dacă copiii tăi se confruntă cu dese probleme legate de urinatul în pat pe timpul nopții și îți dorești să găsești soluții noninvasive pentru ca ei să depășească povestea acestui enurezis.

Relații

50.Dacă ești singur(ă) și îți dorești să-ți întâlnești sufletul pereche cel mai potrivit pentru tine, pentru această etapă din viața ta.

51.Dacă ai trecut prin relații defectuoase și păstrezi încă vie amintirea acelor momente dureroase și îți dorești să te eliberezi de resentimente.

52.Dacă ești o persoană dependent și suferi de obsesia de a deține controlul asupra partenerului și îți dorești să trăiești într-o relație echilibrată, oferind libertatea potrivită partenerului tău de viață.

53.Dacă simți că relația ta de cuplu scârțâie în diverse aspecte și îți dorești să recapeți vitalitatea relației voastre, dar nu știi în ce manieră să gestionezi problema.

 

54.Dacă porți cu tine amintirea relațiilor trecute, finalizate într-un mod dureros și îți dorești să dizolvi acele sentimente care te țin în loc și nu îți aduc nimic bun.

55.Dacă ești angrenat(ă)într-o relație defectuoasă în care poate partenerul/partenera ta de viață a avut diverse momente de infidelitate și îți dorești să totuși să salvezi relația, dar nu știi cum să treci peste această situație.

56.Dacă ai trecut recent printr-un divorț, te simți abandonat(ă), rătăcită,nu îți găsești scopul vieții și vrei să știi cum să gestionezi situația.

57.Dacă moartea cuiva drag a fost o mare pierdere pentru tine, resimțită ca un șoc puternic și îți dorești să treci cu bine prin această situație, fără a-ți pierde echilibrul emotional.

58.Dacă relația cu copiii tăi lasă de dorit și îți dorești să îți îmbunătățești abilitățile de comunicare sau să devii un bun ascultător al problemelor cu care ei se confruntă.

Dezvoltare personală – Dezvoltare profesională – Prosperitate

59.Dacă îți este teamă să nu ajungi sărac(ă), ai tot timpul grija banilor, gândurile despre viitorul tău financiar nu îți dau pace și îți dorești să duci o viață prosperă, fără a mai purta grija finanțelor de care dispui.

60.Dacă vrei bani, dar simți că se obțin foarte greu, prin multă muncă, efort susținut și sacrificii și îți dorești să atragi banii în viața ta cu ușurință.

61.Dacă simți că “parcă ești blestemat” să nu ai bani și vrei să cureți toate gândurile și energiile care te blochează să ai banii pe care ți-i dorești.

62.Dacă banii nu ajung la tine, indiferent de eforturile depuse de tine și îți dorești să manifești abundența financiară în viața ta.

63.Dacă trăiești conform unor convingeri limitative legate de bani precum “banii nu aduc fericirea” și vrei să știi cum poți să elimini acest program limitativ din viața ta, pentru a trăi în prosperitate.

64.Dacă ai aspirații înaltela nivel financiar, însă doar visezi frumos, te mulțumești cu puțin și îți dorești o viață prosperă, dar nu știi care sunt instrumentele necesare pentru a atrage succesul financiar în viața ta.

65.Dacă te confrunți cu sentimente neadecvate, cum ar fi sentimentul de vină/neîncredere/neputință, atunci când te gândești la toți banii pe care ți-i dorești și îi vrei prezenți în viața ta, păstrându-ți echilibrul interior.

66.Dacă îți dorești să ai o afacere prosperă, ai deja viziunea asupra afacerii tale și ai nevoie de mai multă încredere și claritate în propriile tale idei.

67.Dacă trăiești cu teama de eșec, crezi că ghinionul te pândește la orice pas și îți dorești să te eliberezi de această formă de autosabotaj.

68.Dacă simți în permanent că angajații, colaboratorii sau asociații tăi te sabotează, te fură sau profită constant de pe urma ta și îți dorești să îți consolidezi relațiile cu cei din jur, în baza unui respect reciproc.

69.Dacă consideri că în nici o împrejurare, nici unul dintre colaboratorii, angajații sau asociații tăi nu fac treabă mai bună decât tine și îți dorești să te poți relaxa, vindecând aceste comportamente distructive, eliminând astfel stresul din viața ta profesională și câștigând , totodată, mai mult timp liber.

70.Dacă constați că nu ai încredere în capacitățile tale de a gestiona situații dificile care te-ar putea pune într-o poziție stânjenitoare sau dificilă și vrei să știi cum se pot depăși orice obstacole în viața ta.

71.Dacă încă nu știi ce domeniu ți se potrivește, nu ți-ai descoperit încă vocația, astfel încât să îți desfășori activitatea profesională cu plăcere și vrei să scapi de neclarități, obținând job-ul cel mai potrivit pentru tine.

72.Dacă îți este greu să te integrezi în colectiv, simți că nu ai suficientă încredere în tine, îți irosești cunoștințele și talentul și îți dorești să ieși din această zonă de discomfort.

73.Dacă constați că memoria îți joacă feste, iar capacitatea de a reține informațiile s-a diminuat sau simți că îți pierzi concentrarea, întreaga ta activitate fiind afectată astfel, și vrei să îți recapeți luciditatea și agilitatea mentală.

74.Dacă te confrunți cu momente în care timiditatea excesivă te pune în situații jenante și atât viața personală cât și viața profesională are de suferit de pe urma emoțiilor copleșitoare care te încearcă în anumite situații stresante și îți dorești să capeți încredere în tine.

 

                    Ai nevoie de ajutor?

Abonează-te la newsletter!

Primești gratuit Ebook-ul 12 pași pentru un stil de viață sănătos.

Îți promitem ca nu o să trimitem spam niciodata!