Schimbarea convingerilor subconștientului

Cum funcționează accesarea și schimbarea convingerilor subconștientului? De ce am vrea să facem asta?

Pentru că subconștientul nostru este responsabil pentru cel puțin 90% din gândurile, emoțiile, acțiunile noastre din fiecare zi. Acesta este „pilotul automat” care ne conduce viața. Cu adevărat, ne folosim mintea conștientă mai puțin de 10% din zi. Mintea conștientă procesează ceea ce este în mediul nostru (atât interior cât și exterior), e implicată în luarea deciziilor și orientează voința spre împlinirea scopurilor.

Însă puterea minții conștiente este insuficientă pentru a avea un impact decisiv asupra vieții oamenilor. Conștient, cu toții ar alege să fie sănătoși, să iubească și să fie iubiți, să aibă succes profesional și material, să fie bogați, să aibă timp liber pentru hobby-uri și pasiuni, să ierte și să fie generoși.

Totuși, nu se întâmplă asta, iar rezultatele sunt evidente. De ce?

Pentru a găsi un răspuns, am putea să analizăm una dintre paradigmele/convingerile de bază ale vieții la ora actuală, și anume „nu poți să le ai pe toate”. Această convingere bazală are mai multe versiuni: „în viață trebuie sa te sacrifici pentru …”, „ca să ai succes în carieră trebuie să renunți la familie”, „ca să ai timp de familie, trebuie să renunți la timpul personal, carieră sau vise”,, „nu am destul timp pentru toate”, sau „nu am destui bani să fac tot ce-mi doresc”.

Să fie oare așa, sau putem să la avem pe toate?

Mă întreb cine a decretat această afirmație la nivel planetar ca adevăr universal? Nimeni.

Paradoxul este că acesta este unul dintre „adevărurile” luate ca evidente de către toata lumea. Ne așteptăm ca cei bogați să fie lipsiți de spiritualitate, ne așteptăm ca cei spirituali să fie săraci, ne așteptăm ca cei care au carieră să aibă probleme în familie (cu nevasta, cu soțul, cu copiii), ne așteptăm ca cei care au și carieră și familie ok să nu mai aibă timp pentru nimic altceva.

E timpul să schimbăm această paradigmă!

E timpul să ne transformăm viețile astfel încât să ne permitem să le avem pe toate, să ne permitem luxul de a avea o viață împlinită în toate domeniile care ne interesează!

Iar în acest moment ridic ștacheta și vă invit să jucăm un nou joc planetar în care regulile să fie următoarele:

  • pot să am tot ceea ce-mi doresc,
  • pot să fac tot ceea ce-mi doresc,
  • pot să fiu tot ceea ce-mi doresc.

Cu următorul corolar: cu iubire, în felul cel mai potrivit pentru binele meu suprem și al Creației în toate formele sale materiale și nemateriale (natură, oameni, planetă ș.a.)

Sunt convinsă că se poate. Pentru că în mare măsură sunt eu însămi expresia acestei noi convingeri – „pot să le am pe toate”.  Unii ar zice că sunt norocoasă, și au dreptate, pentru că aceasta era una dintre convingerile pe care mi le-am format în copilărie, iar deja când eram adolescentă le spuneam tuturor că „sunt cea mai norocoasă persoana pe care o cunosc”.

Acest tip de convingere care m-a sprijinit în viață am descoperit că pot să mi-o „scriu” în subconștient utilizând tehnicile din ThetaHealing®. Nu toate convingerile ce le avem despre lume și viață ne sunt potrivnice, unele ne sprijină, iar pe acelea le putem păstra.

ThetaHealing® este o tehnică care ne permite să ne liniștim mintea, reducând activitatea acesteia până când intră în frecvențe Theta (4-7 cicli pe secundă), și atunci putem să ne accesăm subconștientul.

Frumusețea lucrului cu ThetaHealing® este că putem intra în subconștientul nostru, pentru a vedea ce convingeri am permis să ne fie scrise acolo, și a le evalua cu mintea de adult responsabil și cu discernământ dacă sunt bune sau nu pentru noi, ca să le schimbăm efectiv, simplu, și imediat pe cele care nu ne servesc, cu altele pe care le alegem noi.

Schimbând programele din subconștient ne schimbăm viața.

Acel 90% din timpul nostru va fi acum ghidat de noi, prin noile alegeri, în conformitate cu cine suntem și cine ne dorim să devenim.

Este cunoscut faptul că marea majoritate a bolilor au cauze emoționale. Ele au la bază stresul. Stresul slăbește sistemul imunitar, pentru că activitatea mentală care alimentează stresul consumă enorm de multă energie vitală, iar corpul nu mai are suficientă energie pentru a gestiona restul organismului, cu atât mai puțin eventualele incursiuni nepoftite ale virușilor, bacteriilor ș.a.m.d.

Pentru a elimina stresul și emoțiile care ne disturbă sănătatea și starea de bine e necesar să ne uităm la sursa lor, iar sursa lor este întotdeauna în noi. Unde anume? În setul de convingeri care ne formează percepția asupra lumii care ne înconjoară.

Dacă eu am o convingere de tipul „banii nu aduc fericirea”, dar de fapt vreau să fiu fericit, voi consuma foarte mult timp și energie în a mă asigura că voi rămâne fără bani. Știai că trebuie să faci la fel de mult efort pentru a face bani pe cât de mult efort depui pentru a rămâne sărac?

Uitați-vă în jurul vostru la cei care sunt săraci, la cât de multe justificări găsesc pentru asta și cât de mulți vinovați (statul, șeful, partenerul, viața, părinții….). Acesta este doar un exemplu, iar exemple pot fi multe.

Uitați-vă la viața voastră pentru a vedea în câte domenii recurgeți la justificări pentru a explica de ce nu aveți ceea ce vă doriți. Cine sau ce e de vină?

La întrebarea asta am un răspuns simplu: nimeni și nimic nu e de vină, fiindcă nici eu, nici dvs. nu am ales mecanismul prin care subconștientul nostru a fost implementat. Majoritatea programelor din subconștient le-am asimilat în trecutul nostru, în copilăria noastră, de la părinți, pe linie genetică, sau ne vin chiar din alte vieți (pentru cei deschiși la această perspectivă).

Acest automatism de a înregistra totul în memoria noastră, fără a discerne și evalua dacă ne este util, funcționa în copilărie, când creierul nostru era în frecvențe Theta, până la vârsta de 6 ani. Acest lucru înseamnă că tradiționalii „7 ani de acasă” sunt fundamentali în formarea oricărui individ.

Fiecare cuvânt spus unui copil se înregistrează direct în subconștient, iar o idee repetată devine un program al subconștientului, care apoi ne influențează viața. Dar acum, maturi fiind, e timpul să acționăm pentru a face curățenie. Să scoatem prostiile de acolo și să ne „dotăm” creierul cu programe inteligente, moderne, care ne vor sprijini să ne trăim viața cu pasiune și iubire în fiecare zi.

Astfel, promisiunea mea este că ThetaHealing® este o tehnică extraordinar de eficientă, simplă, și cu rezultate rapide, prin care să vă puteți remobila subconștientul. Funcționează! Pentru oricine! Oricine care vrea să își accepte natura de Creator!

Abonează-te la newsletter!

Primești gratuit Ebook-ul 12 pași pentru un stil de viață sănătos.

Îți promitem ca nu o să trimitem spam niciodata!