Terapia Bowen și lumânările terapeutice

Astăzi vreau să vă vorbesc despre cum sunt folosite lumânările terapeutice împreună cu terapia Bowen și care sunt beneficiile lor

Lumânările terapeutice pe care le folosesc în cadrul terapiei Bowen, sunt lucrate manual, 100% naturale, confecționate din pânză de in, îmbibate cu ceară de albine, miere, uleiuri esențiale de salvie și mușețel.

Prin căldura degajată în timpul arderii lumânarea creează vid în zona de aplicare, astfel încât toxinele sunt extrase în mod natural, este stimulată circulația sângelui și crește aportul de oxigen.

Efectele benefice ale tratamentului vor fi resimțite în egală măsură de corpul fizic, mental, dar și de cel emoțional.

Efecte:

  • calmează durerile de cap,migrenele
  • elimină congestia nazală, tratează afecțiunile cronice ale sinusurilor (sinusita), infecțiile urechii
  • tratează alergiile și amețelile 
  • îmbunătățește auzul
  • contribuie la eliminarea cerumenului în exces, în mod natural 
  • îndepărtează zgomotul din urechi, vajaitul
  • îmbunătățește somnul
  • va scapa de durerile de gât 
  • reduce stresul
  • elimină tensiunea nervoasă, anxietatea, oboseala etc.

Lumânările terapeutice NU AU REACȚII ADVERSE, se pot aplica la orice vârstă, chiar și la copii de la 3 ani în sus.

Chiar dacă e irigată de vase sanguine și limfatice, urechea internă poate fi și ea ținta unor acumulări dăunătoare de deșeuri. Asta poate conduce la infecții (otite), fie la surditate prin scleroza organelor aparatului auditiv, fie la tulburări de echilibru (vertijuri, bazaituri…) sau în general la dureri de cap, migrene, sinusite. O acumulare poate avea loc și în partea externă a urechii, numită “ceara din urechi”, secretată de glandele sebacee și sudoripare.

Interesul pe care îl prezintă lumânările terapeutice constă în faptul ca acționează nu numai la nivelul conductului auditiv pentru a-l debarasa de ceara acumulată, dar stimulează și circulația sanguină și limfatică la nivelul urechii interne, în consecință, elimină deșeurile care se găsesc la acest nivel.

Caldura degajată iradiază plăcut până la baza lumânării și intensifică schimburile celulare la nivelul urechii. Prin ardere, produc  un efect de “horn vacuumat” prin care sunt extrase din corpul uman toxinele acumulate şi sunt eliberate energiile latente pozitive, care demarează procesul de autovindecare a organismului. Ceara acumulată în conduct este aspirată spre exterior.

Dacă sunt astupate, se golesc și își reiau activitatea de filtrare și eliminare.

Persoana tratată are senzația clară că își simte capul mai ușor, aude mai bine, durerile de cap pot să se diminueze și chiar să dispară treptat. În timpul arderii, uleiurile esențiale sunt eliberate treptat și absorbite de piele, eliminând astfel toxinele de la nivelul capului și gâtului, contribuind astfel la relaxare, eliminarea stresului, reducerea tensiunii, îmbunătățirea somnului și stoparea migrenelor. Timpul de ardere al unei lumânări se situează între 9 și 12 minute, acestea fiind adăugate terapiei Bowen.

Abonează-te la newsletter!

Primești gratuit Ebook-ul 12 pași pentru un stil de viață sănătos.

Îți promitem ca nu o să trimitem spam niciodata!